Märkätilojen korjaus ja linjasaneeraus 

Weber on tuonut märkätilojen korjaus- ja linjasaneerausmarkkinoille uusia korjausratkaisuja, joita hyödyntämällä urakoitsijan on mahdollista suoriutua urakastaan nopeammin. Valikoima kattaa seinä-, katto- ja lattiapintojen korjaukseen sekä vedeneristykseen ja laatoitukseen kehitetyt tuotteet. Isompiin korjauskohteisiin tarjoamme lisäksi työmaakalustoa työtä tehostamaan ja helpottamaan.
Koulutuspäivän aikana tutustutaan korjaustuotteisiin, tarvikkeisiin ja parhaisiin työtekniikoihin sekä teoriassa että käytännössä.
Osallistumistodistus kelpaa Eurofins:lle osoitukseksi henkilösertifioidun märkätilojen vedeneristäjän ja valvojan jatkokoulutuksesta. 
Ajankohta Paikka Tiedot Ilmoittautuminen päättyy   Valinta
15.12.2020 Tampere Tilaisuus on tarkoitettu korjausurakoitsijoille, työnjohtajille sekä korjaustöiden valvojille. 12/8/20 Lisätiedot Ilmoittaudu

Sisäilmakorjaus 

Sisäilmaongelma liitetään usein kosteus- ja homevaurioon, mutta syitä voi olla muitakin. Onnistunut korjaus vaatii usean asiantuntijan yhteistyötä, paras tulos saavutetaan poistamalla ongelman aiheuttaja.
Weberiltä löytyy markkinoiden laajin valikoima tuotteita ja tarvikkeita sisäilmaongelmaisten kohteiden korjaukseen. Vaurioiden ennalta ehkäisy ja oikein tehdyt korjaukset vähentävät tilan käyttäjien sairastumisriskiä. Koulutuspäivän aikana tutustutaan yleisimpiin sisäilmaongelmien aiheuttajiin sekä soveltuviin korjaustekniikoihin ja -tuotteisiin.
Koulutuksen sisältöä muokataan kohderyhmän mukaan. Kohderyhmä ilmoitetaan kurssikalenterissa.
Osallistumistodistus kelpaa Eurofinsille osoitukseksi sertifioidun sisäilma- ja rakennusterveysasiantuntijan jatkokoulutuksesta. 
Ajankohta Paikka Tiedot Ilmoittautuminen päättyy   Valinta
10.12.2020 Vantaa KOULUTUS TÄYNNÄ (Peruutuspaikkoja voi tiedustella p. 010 4422 571) 12/3/20 Lisätiedot Ilmoittaudu

Vedeneristyskoulutus, jatkokurssi 

Koulutuksen aikana keskitytään viimeisen kolmen vuoden aikana muuttuneisiin yleisiin märkätilarakentamisen ohjeisiin, alaa koskeviin ajankohtaisiin asioihin sekä Weberin uusimpiin vedeneristys- ja laatoitustuotteisiin.
Jatkokoulutus on suunnattu Weberin työpassin suorittaneille asentajille ja valvojille sekä muille peruskurssin käyneille märkätilarakentamisen ammattilaisille.
Osallistumistodistus kelpaa Eurofinsille osoitukseksi henkilösertifioidun märkätilojen vedeneristäjän ja valvojan jatkokoulutuksesta. 
Ajankohta Paikka Tiedot Ilmoittautuminen päättyy   Valinta
16.12.2020 VERKKOKOULUTUS Verkkokoulutus märkätilarakentamisen ammattilaisille 12/14/20 Lisätiedot Ilmoittaudu
21.1.2021 VERKKOKOULUTUS Verkkokoulutus märkätilarakentamisen ammattilaisille 1/19/21 Lisätiedot Ilmoittaudu

Veetõkkekoolitus 

Weberi veetõkke koolitus hõlmab niiskustehniliselt funktsioneeriva märjaruumi ehitamist algusest lõpuni välja. Kursuse ajal vaadatakse läbi juhised ja määrused, aluspindade töötlemine. Veetõkke töö detailid, viimistlus ja tööaegne kvaliteedi vastutus.
Kõikidele osalejatele antakse tunnistus. Veetõkke kursuse kirjaliku eksami edukalt läbinutele antakse lisaks ka veetõkkekaart, mis kehtib töömaal oskust tõendava tunnistusena.
Kursusel osalemistunnistus sobib esitamiseks Eurofins-le kohustuslikul täienduskursusel osalemise tõendina. 
Ajankohta Paikka Tiedot Ilmoittautuminen päättyy   Valinta
10.12.2020 Tallinn Koolitus toimub eesti keeles 12/3/20 Lisätiedot Ilmoittaudu

Rapattujen julkisivujen korjaus 

Verkkokoulutuksessa keskitytään rapattujen julkisivujen korjaukseen. Onnistunut korjaus perustuu hyvin laadittuun korjaussuunnitelmaan ja ammattitaitoiseen toteutukseen. Tärkeää on tunnistaa korjattava rappausrakenne ja selvittää vauriotyyppi sekä vaurion laajuus. Nämä toimivat pohjatietoina, kun valitaan soveltuvaa korjausmateriaalia ja työmenetelmää.
Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin rappaustyyppeihin, tarkastellaan tyypillisiä vaurioiden aiheuttajia ja etsitään kuhunkin ongelmakohtaan soveltuva tuote Weberin laajasta tuotevalikoimasta. 
Ajankohta Paikka Tiedot Ilmoittautuminen päättyy   Valinta
3.12.2020 VERKKOKOULUTUS 12/1/20 Lisätiedot Ilmoittaudu