2001, Ratatyöturvallisuuspätevyys (Turva)  Ilmoittaudu

Paikka: Kouvola, Prikaatintie 2  Hinta: 190.00
Lisätietoja:

Johdanto/yleiskuvaus:

Koulutus antaa valtion rataverkon haltijan määrittämän Ratatyöturvallisuuspätevyyden (Turva). Koulutus vaaditaan rataverkolla liikkuvilta ja työskenteleviltä. Pätevyys on voimassa viisi (5) vuotta (vanhenemisvuoden loppuun). Koulutukseen ei ole pohjakoulutus- tai työkokemusvaatimuksia.

Tavoite:

Koulutus antaa tiedot rautatieympäristön erityispiirteistä ja turvallisen työskentelyn toimintamalleista.

Lisätiedot:

Lisätietoja koulutuksesta löydät julkaisusta: ”Valtion rataverkon haltijan osaamis- ja pätevyysvaatimukset”.

Koulutuksesta on mahdollista saada kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuksen rekisteröinti. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu TURVA-koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään viisi päivää ennen koulutusta. Rekisteröinnistä veloitamme hinnaston mukaisesti 10 € (alv 0%). Hintaan lisätään 5 € + alv/rekisteröinti.

Kesto: 1pv

Kenelle:
Ratatyöturvallisuuskoulutus (Turva) vaaditaan henkilöitä, jotka liikkuvat ja työskentelevät valtion rataverkolla rautatiealueella Liikenneviraston tilaamissa radanpidon töissä, kuten radan kunnossapidossa ja rakentamiseen liittyvissä töissä sekä töissä, jotka vaativat Liikenneviraston luvan. Koulutukseen ei ole lähtötaso- tai pohjakoulutusvaatimuksia.
Takaisin     Ilmoittaudu