2005, Perusteet rautatiejärjestelmästä (Pera)  Ilmoittaudu
 
Ajankohta: 2. - 4.10.2019 8.15  Ilmoittaudu viimeistään: 9/25/19
Paikka: Kouvola, Prikaatintie 2  Hinta: 940.00 
Lisätietoja:  
 
Yleiskuvaus:

Koulutus antaa valtion rataverkon haltijan määrittämät perustiedot rautatiejärjestelmästä. Koulutus vaaditaan ensimmäistä kertaa suunnattuun pätevyyskoulutukseen osallistuvilta ja toimii yleiskoulutuksena asiantuntijoille.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa Ratatyöturvallisuuspätevyyttä (TURVA), joka osallistujan tulee todentaa pyydettäessä.

Tavoite:

Koulutus antaa perustietoa rautatiekuljetusjärjestelmän toimintaperiaatteista ja turvallisuuslähtöisestä toimintamallista. radanrakennus- ja kunnossapitotoiminnan peruskoulutusta ja antaa pohjan jatko-opinnoille. Opiskelijalle muodostuu kuva rautatieympäristöstä, sen toiminnasta, turvallisuuskulttuurista, sekä niiden merkityksestä vaikutuksesta omassa toiminnassaan.


Lisätietoja:

Lisätietoja koulutuksesta löydät julkaisusta: “Valtion rataverkon haltijan osaamis- ja pätevyysvaatimukset”.


Pätevyys: Koulutus toimii peruskoulutuksena suunnattuihin pätevyyskoulutuksiin osallistuville, eikä edellytä kertaamista.

Kesto: 3 pv (2 teoriapäivää ja 1 päivä oppimisympäristössä; Ratatekninen oppimiskeskus)
 
Kenelle:
Koulutus vaaditaan ensimmäistä kertaa suunnattuun pätevyyskoulutukseen osallistuvilta ja toimii yleiskoulutuksena asiantuntijoille. Koulutus toimii myös perehdytyksenä ratatekniikkaan mm. Rataverkon haltijan kunnossapidon suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavalle henkilöstölle. 
Kouluttajat:
Timo Ahola 
Takaisin     Ilmoittaudu